lauantai 28. huhtikuuta 2012

Figuurien hahmoesittelyt

Otsikosta voitte päätellä paljon. Nyt siis kerron figuurieni hahmojen, Akamen, Bluen ja Jeromen hahmoesittelyt. Sasukesta on jo tuolla aikaisemmin, se kuuluu 1. sarjaan --->

Akame

Akame figuuri kuuluu kuuluu 2. sarjaan
Akame on Iga-koirien johtaja, joka yhdessä toisten Igojen kanssa suojeli Itō-taloa ja sen kätköissä olevia pyhiä kirjoituksia Kōga-koirilta. Akamen, kuten muidenkin Iga-koirien, erikoisisku on Raikaken, mutta Akame käyttää erikoishyökkäyksenään myös Shū Tossō Battōgaa. Ginga Densetsu Weedissä Akame toimii Ginin oikeana tassuna. Ginga Densetsu Weed: Orionissa sillä on kolme lastenlasta: Shirozaru, Mū ja Rara.

Ginga Nagareboshi Gin

Akame jäi aikoinaan Benin isännän vangiksi, kun tämä ampui Akamea takajalkaan luultuaan taitavasti puissa hyppivää koiraa liito-oravaksi. Benin isäntä ällistyi Akamen puissaliikkumistaidoista ja päätti kouluttaa siitä itselleen metsästyskoiran. Akame ei kuitenkaan viihtynyt häkissä ja lopulta hän ylipuhui Benin päästämään hänet takaisin pentujensa luo Iga-kylään.

Kun Ben lähti etsimään Akamea pyytääkseen tämän liittymään taisteluun Akakabutoa vastaan, he joutuivat Kōga-koirien ansaan. Kōgat väittivät kuuluvansa Iga-koiriin, ja saaneensa Akamelta luvan syödä koiranlihaa. Benin joukot olivat tiedosta järkyttyneitä. Igat puolestaan luulivat, että Benin joukot olivat Kōga-koiria.
     Kun Igat kidnappasivat Smithin, Benin lauma päätti yhteistuumin hyökätä Iga-kylään, mutta he juoksivatkin Igojen maahan levittämiin myrkkyohdakkeisiin. Akame ja Ben kuitenkin huomasivat joutuneensa kōgien juonien uhreiksi, ja Akame, Kirikaze, Jinnai ja Gin lähtivät viipymättä hakemaan Benille ja muille vastamyrkkyä, jota kasvoi kōgien alueella olevassa lammessa. Kurojaki ja muut Kōgat olivat kuitenkin askeleen edellä, ja onnistuivat saartamaan Ginin ja muut keskelle lampea. Akame päätti jäädä pidättelemään kōgia, jotta muut saisivat vietyä vastamyrkky-yrtit Iga-kylään. Akame jäi taistelussa pahasti alakynteen, mutta viime hetkellä Gin ehti pelastamaan Akamen viikatteella aseistautuneelta Kurojakilta.
     Vastamyrkkyä syötyään Ben halusi johtaa Igat ja omat koiransa kōgia vastaan. Kun voitto näytti olevan selvä, ja Akame palasi Iga-kylään polttamaan Itō-talon ja pyhät kirjoitukset. Kurojaki ja Kōgat kuitenkin ilmestyivät paikalle ja tekivät joukkoitsemurhan hyppäämällä palavaan Itō-taloon. Igat liittyivät tämän jälkeen Ōun sotureihin.

Riki oli jakanut koirat neljään joukkueeseen, joiden tehtävänä oli tuhota karhulinnakkeita. Akame johti yhdessä Ginin ja Smithin kanssa ensimmäistä ryhmää, ja he tappoivat sekä Madaran että Mosan. He törmäsivät myös Kesagakeen ja Harppuunakarhuun näiden taistellessa.

Ōun rauha ei kestänyt kauaa, vaan uusi vihollinen saapui. Gaian susijuokko, joka kantoi nimeä Mustien Susien Imperiumin sotajoukot, oli tullut valtaamaan Ōun. Ōulaisilla oli kuitenkin liittolainen, nimittäin susilauma nimeltään Susien Monarkian sotajoukot, jota johti Reima-niminen susi. Susien ollessa Ōussa, Akame joutui taisteluun kaikkiaan kolmen suden kanssa: Shugan, White Tigerin ja Gaian. Akame onnistui tappamaan Shugan ja White Tigerin, Gaialta Akame sai irrotettua etuhampaan. Taistellessaan Gaiaa vastaan Akame lävisti tämän etukäpälän seipäällä, joka lävisti jalan kainalon kohdalta. Akame oli myös lähellä kuolla, kun Gaian joukot alkoivat tehdä itsemurhaiskuja vetämällä Ginin lauman koiria sulaan laavaan. Sekä Akame että Suiga vedettiin muiden mukana, mutta näistä kahdesta ainoastaan Akame onnistui täpärästi säilymään hengissä.

Ginga Densetsu Weed

Ajan myötä Akamesta tuli Ginin oikea tassu, taktikko ja hyvin läheinen ystävä. Akame on Ginga Densetsu Weedissä viimeinen Iga-koira. Hän keksi kouluttaa itselleen, sekä Ginille ja Johnille sijaiset pitämään Ōua pystyssä, sillä heidän itse piti lähteä suorittamaan tärkeää tehtävää. Tämän tehtävän aikana he törmäsivät Sasukeen, joka kertoi heille Weedistä, Ginin pojasta (animessa Hook kertoo heille Weedistä). Myöhemmin saman tehtävän aikana Hōgen joukkoineen hyökkäsi heidän kimppuunsa, ja Ginin käskystä Akame juoksi takaisin Ōuun etsimään Weediä. Gin ja John jäivät tanskandoggien vangeiksi. Kun Akame löysi Weedin, hän kertoi, että Gin on vaarassa, jonka jälkeen G.B. johdatti Akamen P4:n tappaman Smithin haudalle. Akame jäi tämän jälkeen lepäämään Torahampaalle.
     Kun Hōgen lähetti veljensä Genban valtaamaan Torahampaan, Akame ehti paeta lähellä virtaavaan jokeen. Akame kuitenkin kävi vielä varoittamassa Genbaa, että jos he eivät lähde, niin Ōun joukot tulevat vielä tappamaan heidät. Tämän lisäksi Akame vielä hyökkäsi Genban kimppuun haavoittaen tätä päähän. Hōgen ja Genba valtasivat Torahampaan, ja Akamen varoitus kävi toteen; sekä Hōgen että Genba tapettiin. Tämän jälkeen Akame alkoi toimia Weedin vartijana, aivan kuin hän oli toiminut Gininkin kanssa aikoinaan.

Hokkaidōsta saapuu viesti. Suzaku, Hakurōn poika, oli tullut kertomaan Victor-nimisestä saksanpaimenkoirasta, joka johti Venäjän sotakoiria ja joka aikoi vallata Hokkaidōn saaren. Ginin joukot, mukaan lukien Akame, juoksivat auttamaan vanhaa ystäväänsä. Saapuessaan Hokkaidōon suruviesti saavutti heidät: Victorin lauma oli surmannut Hakurōn sekä tämän pojat Seiryūn, Genbun sekä Byakkon. Lisäksi Jerome oli otettu Victorin panttivangiksi. Akame lähti pelastamaan Jeromea, jota vahtimassa oli Lydia. Hänet kuitenkin keskeytettiin, kun Lydian veli Maxime ilmestyi paikalle. Akame ja Maxime taistelivat, mutta Akame juoksi pois ja taistelu keskeytyi. Akame näki, kun Maxime jutteli Victorin veljen Bozlefin kanssa. Kun nämä lähtivät Victorin luo, Akame poistui hetkeksi paikalta. Myöhemmin Akame palasi, ja vei sekä Jeromen että Lydian Ginin piilopaikkaan.
Kun Ginin joukot juoksivat etsimään Victoria, Victor oli kuitenkin nopeampi. Victorin joukot pakottivat Ginin joukot rotkoon, jossa nämä olivat heidän panttivankeinaan. Gin esitti luovuttavansa Victorille, mutta itse asiassa rotkon toisessa päässä Ōun joukot olivat jo taistelemassa vapaudestaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Ginga Densetsu Weed: Orionissa esiintyy Akamen lisäksi myös sen kolme lapsenlasta: Shirozaru, Mū ja Rara
Jerome


Jerome figuuri kuuluu 1. sarjaan

Jerome on koulutettu saksanpaimenkoira, joka työskenteli vahtikoirana eräässä hyvin salaisessa laboratoriossa. Hän vartioi rakennusta, jota kutsuttiin P4:ksi ja siellä pidettiin kaikkein vaarallisimpia koe-eläimiä. Erään koekappaleen, P4-rakennuksen mukaan nimetyn P4:n (engl. versio Deadly Weapon), paetessa laboratoriosta, Jerome mursi olkapäänsä yrittäessään estää hirviötä pakenemasta. P4 pääsi pakoon, muttei tappanut Jeromea, koska tämä oli ollut hänen ystävänsä ja ainoa koira, joka koskaan oli kannustanut häntä ja keskustellut hänen kanssaan. Jeromella on puolisonsa Lydian kanssa kuusi pentua.

Ginga Densetsu Weed

Jerome tunsi olevansa vastuussa ihmisten laboratoriokokeista ja otti siksi tehtäväkseen tappaa P4:n. Hän ryhtyi jahtiin 15 seuraajan kanssa. Weedin kohdatessaan Jeromen seuraajista oli elossa enää neljä: Heuler, Robert, Rocker ja North. Yhdessä he muodostivat viisikon, joka tunnettiin nimellä Ammattitappajat. Näillä viidellä koiralla oli suunnitelma P4:n surmaamiseksi, ne aikoivat yksitellen hyökätä hirviön kimppuun, tähdäten sydämeen. Tehtävää toteutettaessa ammattitappajat saivat surmansa yksitellen. Jerome hyökkäsi P4:n kimppuun viimeisenä ja pääsi lähimmäksi hirviön sydäntä. Hän olisi lopulta kuollut P4:n hampaisiin, elleivät Weed, Kagetora ja Ken olisi hyökänneet ja tiputtaneet hirviötä kallionkielekkeen alla virtaavaan jokeen. Weed, Kagetora ja Ken ajautuivat P4:n mukana jokea pitkin suureen vesiputoukseen, jonka alla oli kaatuneen puun runko. P4 sai surmansa, kun yksi puunoksista lävisti sen rinnan. Tämän jälkeen Jerome päätti liittyä Ōun sotureihin ja sai Weedistä hyvän ystävän. Jerome myös ryhtyi Weedin pyynnöstä kouluttamaan tästä parempaa taistelijaa.

Jeromesta oli paljon muutakin apua Weedin laumalle. Rocketin kotiseudulla Jerome pelasti usean Weedin laumalaisen hengen johdattamalla ryhmän aseistettuja miehiä harhaan, mutta joutui samalla itse eroon muista koirista. Myöhemmin hän palasi takaisin juuri parahiksi, kun Kamakirin joukot olivat saaneet Weedin ystävineen piiritettyä. Jerome auttoi panttivangiksi joutuneen Rocketin pakoon ja varoitti koiria ihmisistä, jotka olivat tulossa paikalle aseet mukanaan. Kamakiri ei uskonut Jeromea ennen kuin läheisestä metsiköstä alkoi kuulua laukauksia. Se sai Kamakirin joukot perääntymään. Myös Weedin joukot olivat juuri lähdössä pois paikalta, kun yksi luodeista oli osumaisillaan Weediin. Jerome kuitenkin työnsi Weedin pois tieltä ja luoti iskeytyi suoraan hänen jalkaansa. Jerome käski Kenin ja Kagetoran viedä Weedin turvaan ja itse se heittäytyi jokeen päästäkseen pakoon ihmisiltä. Jerome selviytyi ampumahaavasta huolimatta hengissä, mutta hän ei antanut Tesshinin poistaa jalassa olevaa luotia tulehdusvaarasta huolimatta. Jerome katsoi, että hän ansaitsi luodin, koska se muistutti häntä hänen aiemmasta elämästään ja tekemistään typeryyksistä - kuinka hän oli uhrannut ystävänsä saadakseen P4:n hengiltä.
     Animessa Jerome tappoi myöhemmin Thunderin ja Lectorin, jotka Weed oli jättänyt jo kahdesti henkiin. Jerome epäili Weedin päätöstä ja päätti varjostaa veljeksiä. Pian hän saikin selville, että Thunder ja Lector olivat aikeissa pettää Weedin luottamuksen palaamalla Hōgenin luo, joten Weedin tahtoa uhmaten hän tappoi nämä. Kun Weed sai tietää Jeromen tappaneen koirat, hän hääti Jeromen pois laumastaan, sillä hän ei halunnut ystäväkseen koiraa, joka ei osaa arvostaa elämää. Jerome poistui laumasta, mutta oli yhä lojaali Weedille, keräten apujoukkoja ja seuraten Weedin laumaa selustasta. Mangassa puolestaan Thunder ja Lector eivät kuole, vaan Jerome tappaa kaksi Weedin tappamista suunnitellutta ajokoiraa; dobermannit eivät enää esiinny tarinassa.
     Animessa ennen lopputaistelua Jerome yrittää tappaa Hōgenin, mutta ratkaisun hetkellä vanha luoti saa hänet kankeaksi kivusta. Hōgen viskaa hänet jokeen ja häipyy paikalta. Weed yrittää pelastaa Jeromen joesta, mutta Jerome pelastaakin Weedin, uhraten samalla oman henkensä. Mangassa Jerome kuitenkin palaa takaisin myöhemmin Hidetoshin hoidettua hänet kuntoon ja jatkaa seikkailuja Weedin ja tämän lauman kanssa. Jerome taistelee mm. japaninmakakeja vastaan Yukimuran kanssa, ja ui myöhemmin Hokkaidoon Hakurōn luokse auttaakseen tätä taistelussa Victorin johtamia Venäjän sotakoiria vastaan. Jerome tapaa Lydia-nimisen narttukoiran, ja lopulta heille kehittyy tunteita toisiaan kohtaan. Pitkän hybridikarhuja vastaan käydyn taistelun jälkeen, Lydia ja Jerome saavat kuusi pentua.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Jerome esiintyy myös Ginga Densetsu Weed: Orion -mangassa.
Blue

Blue figuuri kuuluu 2. sarjaanGinga Densetsu Weed

Blue oli tullut Ōu-vuorille liittyäkseen Ginin joukkoihin. Hän kuitenkin näki mikä kaaos siellä oli meneillään, joten hän pakeni. Myöhemmin hän perusti uusien liittolaistensa Nedin ja Bellin kanssa jengin, jonka suojissa he kouluttivat nuoria pentuja varastamaan ruokaa heille. Koirat tunnettiin myös nimellä Vuorten kolmikko. Heidän käskyläisinään olivat olleet muun muassa Hook, Kuro ja Mel.
Blue käski Hookia ja Kuroa varastamaan ihmisiltä koiranruokaa hänelle, Nedille ja Bellille. Jonkin aikaa pennut tottelivat Blueta, mutta kun Kuro alkoi sanoa vastaan ja eikä enää totellut, Blue tappoi sen. Pian tämän jälkeen rankkuri sai Hookin kiinni. Mel joutui samaan ruoanvarastamishommaan päädyttyään Vuorten kolmikon alueelle.
     Weed oli kuullut Bluesta ja lähti etsimään sitä. Weed ei pitänyt siitä, että Blue ja muut pakottivat pentuja varastamaan ruokaa, ja hyökkäsi Bluen kimppuun. Blue onnistui pakenemaan hyppäämällä korkean verkkoaidan ylitse moottoritielle. Blue ei kuitenkaan huomannut lähestyvää kuorma-autoa ajoissa, vaan jäi sen alle.
     Toinen kuorma-auto oli jo ajamassa tiellä maannutta Blueta kohti, kun Weed yllättäen hyppäsi verkkoaidan yli mennäkseen apuun. Blue liikuttui suuresti Weedin hyväntahdoneleestä. Hän onnistui pelastamaan Weedin, mutta joutui itse toistamiseen kuorma-auton yliajamaksi, ja kuoli.Figuureille on myös omat laatikot joissa ne tulee, ainakin jos tilaa random-tilauksena Urumista. ;)
Tässä kuva laatikoista:

Vaseman puoleinen laatikko on 1. sarjaan ja oikean puoleinen 2. sarjan (:

Siinäpä oli taas paljon tekstiä. Lähteinä käytin Gingapediaa, kuten tavallista. Ensi kertaan. ;)EDIT//

Kaupassa käydessämme nappasin lehtipisteestä ostoskärryyn Weedin 7. osan! Esittelyt/mielipiteet tulossa myöhemmin! En viitsi tähän samaan postaukseen enää laittaa kun tää on muutenkin jo niin pitkä. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti